Event

Tue, Apr 24 | Kista Convention Center

Kraftforum 2018 med INTELEC® i Stockholm

’Digitala lösningar med 5G, Internet of Things och molnbaserade programvaror, tillsammans med nya teknologiska landvinningar inom omvandlarteknik, energilagring, kylteknik och förnyelsebart öppnar för nya energilösningar både för våra ICT installationer och för det elnät som matar dem'
Registration is Closed
Kraftforum 2018 med INTELEC® i Stockholm

Time & Place

Apr 24, 2018, 9:00 AM – 4:00 PM
Kista Convention Center, Arne Beurlings Torg 5, 164 40 Kista, Sweden

Info

Kraftforum 2018 med INTELEC® - bygger nätverk för framtidens energilösningar

Kom och lyssna på spännande föreläsningar, se tekniken, diskutera med kollegorna, nätverka och framför allt lär av varandra.

PROGRAM

Begränsat antal platser. Anmäl dig därför omgående för att säkra plats, dock senast den 18:e april.

Välkommen till ett heldagsseminarium den 24:e april om framtidens energilösningar inom ICT-området från de minsta pico-basstationerna till de största datacentralerna. Presentationer i världsklass. Hör talare som delar med sig av sina spetskompetenser och tar området till nya nivåer.

Temat för seminariet är: ’Digitala lösningar med 5G, Internet of Things och molnbaserade programvaror, tillsammans med nya teknologiska landvinningar inom omvandlarteknik, energilagring, kylteknik och förnyelsebart öppnar för nya energilösningar både för våra ICT installationer och för det elnät som matar dem'.

Kraftforum går av stapeln på Kistamässan parallellt med S.E.E. 2018 på mässans öppningsdag den 24:e april och börjar med registrering kl 09.00 och avslutas ca 16.00.

Seminariet går under namnet ’Kraftforum 2018 med INTELEC®’ och samarrangeras av organisationerna 'Kraftforum Sthlm' och 'Svenska INTELEC®-föreningen'.

Varmt välkommen!